Нов контрадикторен настап на СЈО: Фирмата и сопственикот кои наводно имаат корист од зделката се заштитени од Катица Јанева, набавката реализирана согласно Закон, истрагата базирана на претпоставки

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) предводено од Катица Јанева денеска преку нов контрадикторен...