Солза Грчева го „нокаутираше“ Жерновски: Боемска зрачи со долно сељаштво од 5.000 децибели

solza-grceva

„Боемскава улица зрачи цел ден со такво долно сељаштво на 5000 децибели, не отру. Цитат од последнава песна „све девојке маторе треба да се затворе..оп, оп, оп.“ и се во тој стил. Ние немаме убави староградски песни, па требаше да се увезат овие?
Го знае ли некој значењето на боем? Страшно!“, напиша Солза Грчева на Фејсбук.