Јаковлески: Оној кој се обидел да го скрши ВМРО завршил самиот скршен

Очигледно е дека целта на некои структури е да се обидат да го скршат ВМРО за да може да ја скршат Македонија, напиша Мане Јаковлески на својот Фејсбук профил.

-Треба да знаат дека секој оној кој се обидел да го скрши ВМРО завршил самиот скршен. Така било и во минатото така е и сега, а така ќе биде и во иднината. ВМРО е Македонија, народот е мудар, народот нема да го победат, напиша Јаковлески.

Jakovleski-FB-VMRO