ФОТО: Платформата на Мирка Велиновска – платформа на Македонскиот народ

„Платформата на Мирка. Тоа е платформата на Македонскиот народ. Мирка за Претседател.

Една колумна (денешна), се е јасно и гласно напишано. Море, нацртано е и за најголемите будали да разберат. Една колумна – цела Македонска платформа“, напиша Миленко Неделковски на својот Фејсбук профил каде што ја објави следнава фотографија – платформа.

Platformata-na-Mirka