ЛИПКОВО 2001-ВА ЌЕ МУ СЕ ДЕСИ: Командант Вентили го остава Заев без капка поддршка

Министерскиот список кој од Мала Речица пристигна на „Павел Шатев“ ја растера маглата пред очите на поддржувачите на политиката на Зоран Заев.

На социјалните мрежи не се воздржуваат од коментари во кои го потсетуваат лидерот кого го поддржуваа дека во владиниот кабинет ќе седнат волци во јагнешка кожа. Заев можеби не памти, но новинарите Саше Димовски, Огнен Чанчаревиќ, Јорданка Ивановска Јоци, шарениот Замир Мехмети, кој е и брат на поранешната интегративка Ермира Мехмети, аналитичарот Бранимир Јовановиќ и други, многу добро се сеќаваат на вешот што го вадеше Заев за интегративците, но и на 2001, конфликтот, браната во Липково.

Komandant-Ventili-FB-Branimir Komandant-Ventili-FB-Hugo Komandant-Ventili-FB-Joci Komandant-Ventili-FB-Ognen Komandant-Ventili-FB-Zamir