Соросовата новинарка Билјана Секуловска блиска до Заев со навреди кон Куранот и Библијата, со цинизам кон Алах и Господ

Соросовата новинарка Билјана Секуловска позната по својата омраза кон ВМРО-ДПМНЕ и поддршка за Зоран Заев и СДСМ, во свој фејсбук пост упати директна навреда кон христијаните и муслиманите, со конкретно омаловажување на Куранот и Бибилијата и со цинизам кон Алах и Господ.

sekuloska rada

Во својот фејсбук пост Секуловска вели:

„Чеда мои наивни. Многу сериозно го сфаќате Куранот. Потпис: Алах. Да дополнам: Многу сериозно ја сфаќате Библијата. Потпис: ГоспоТ“.

status sekulovska

 

Ваквиот став на Билјана Секуловска наиде на големи осуди, дури и од гласачите кои гласале за СДСМ.

Еве дел од нивните коментари:

Овие искажани навреди на Секуловска наидоа и на поддршка од друга група на активисти и членови на СДСМ и на шарената револуција.

sekuloska komentari

sekuloska komentari 3