Додека народот чека каква судбина му крои Заев, истиот тој Заев и Хазби Лика се смееле на глас бидејќи ги изиграле Македонците

zaeve-2-

Додека народот чека каква судбина му се скроил Зоран Заев, истиот тој Заев заедно со вицепремиерот Хазби Лика јаделе охридска пастрмка во еден елитен ресторан во Охрид и се смееле на глас бидејќи ги изиграле Македонците.

Заев прашувал и „каде се сега патриотите“, додека Хазби се смеел додавајќи „ве знаеме ние вас“…

Келнерите на ресторанот инаку не сакале да ги служат двајцата, но новиот сопственик на рибниот ресторан кој е близок до Заев им се заканил.