ТУПАНИЦАТА СЕ ПРЕТВОРИ ВО ШИПАК: Граѓаните вријат по социјалните мрежи за 100-те дена на СДСМ и владее огромна разочараност

Граѓаните вријат по социјалните мрежи за 100-те дена на СДСМ, владее огромна разочараност: „Тупаницата се претвори во шипак“, ни повисоки пензии, ни подобар живот. Ништо!!, се дел од статусите на граѓаните на социјалните мрежи.

Вовед познат, нереализирани проекти, ветувања, наспроти нив штетни потези, антидржавни, пад на пензиите, платите и индиректното производство, задолжување од 350 милиони за 100 дена Влада…

-Ни повисоки пензии, ни подобар живот. Ништо!!

-Раскарувањето со Србија, ползење под камшикот на Косово и Албанија, виткање на кичмата пред Грција! Шипак за добрососедство и гордост на Македонија.

-Сите невладини од СДС, сега станаа владини на СДС! Нема веќе невладини! Или си СДС или НЕ СИ!

-Чист подрум на Владата, запалени шуми низ цела Македонија, запалени депонии во Струга и Тетово. Толку од програмата!

-Од 100 дена влада на СДС видовме само лаги, понижување и најмногу нивната неспособност!, се дел од статусите на социјалните мрежи.