НЕВИДЕН АЛКОХОЛИЧАР: Шилегов пијан на митинг – призна дека е дрво!

Петре Шилегов вечерва во пијана состојба се обрати на митингот на СДСМ во Скопје. Видна беше неговата пијана состојба. Неговиот говор беше целосно неповрзан и полн со гафови и неповрзани реченици и без смисла.

Имено Шилегов и е познат на јавноста по неговата желба да испие „некоја чаша повеќе“ и во таква состојба да се појави на партиски митинг, па дури и во Собрание.

Шилегов од митингот порача дека кој неможе да го разбере дрвото неможе да го разбере ни него. Со тоа самиот призна дека е дрво.

Инаку митингот претставува целосен дебакл за СДСМ, истите се обидоа со стотици автобуси од внатрешноста да ја покријат слабата поддршка од граѓаните.