ФОТО: Шарените го напуштија Заев, Јанко и Миленко му се придружија

Јанко Илковски на својот Фејзбук профил денес објави статус со кој очигледно целосно го поддржува кандидатот за градоначалник за градот Скопје од редовите на СДСМ, Петре Шилегов.

Тој на својот статус пишува: „Секој си заслужува шанса. Ако народот му даде поддршка, секако дека таа ќе и мора да биде испочитувана“, вели Јанко Илковски во последниот негов фејсбук статус.

Инаку Јанко не е првиот кој ја поддржал политиката на СДСМ од нивното доаѓање на власт, истото го направи и Миленко Неделковски.

садасдасда