СКАНДАЛ: Пресудата за Владимир и Венцо Бочварски, едниот чичко, а другиот татко на актуелниот пратеник и кандидат за градоначалник од СДС

Од специјално изготвен профил на Фејсбук – Пресуда Бочварски, до нашата редакција пристигна скандалозен документ – Пресудата за Владимир и Венцо Бочварски, едниот чичко, а другиот татко на актуелниот пратеник и кандидат за градоначалник од СДС.

presuda

Ова е линкот до пресудата: https://uploadfiles.io/f982s