ФОТО: Алкохол во изобилие наместо работа- Шилегов и Наумоски уште еднаш го покажаа вистинското лице

Низ социјалните мрежи кружи оваа фотографија од кандидатот на СДСМ за скопски градоначалник Петре Шилегов и сдсмовскиот кандидат за Ѓорче Петров, Александар Наумоски, на која во позадина може да се забележи изобилие од алкохол.