ВИДЕО: Ми се заканија дека в понеделник ќе ме нема – Сведоштво на полицаецот што го претепаа активисти на СДСМ

Проследете го сведоштвото на полицаецот од Св.Николе кој во неделата вечерта нешто пред полноќ бил брутално претепан и влечен по земја од 100-тина активисти на СДСМ на паркингот пред неговата зграда додека неговиот малолетен син плачел и молел да го остават и да не го тепаат.