ФОТО: Во Штип активисти на СДСМ вршат поткуп пред избирачко место за гласање

СДСМ продолжува со поткуп, закани и насилство и на денешниот ден кога се одвива вториот круг гласање од локалните избори.

Активисти на СДСМ денес на терен во Штип делат пари за поткуп меѓу граѓани. При директни средби, парите им се даваат на рака и се врши притисок да гласаат за кандидатот на СДСМ.