ЖИВОТ ЗА КРИМИНАЛЦИТЕ: Агим Красниќи повторно на слобода, неговите пријатели со радост го чекаат

Агим Красниќи повторно на слобода, пишува Газета Лајм. Еве како го пречека неговиот пријател Хасан Синани.

“Денес, ден различен од другите, Денес, повторно, има среќа кај саканите на командантот Агим Красниќи.

Посакувам еден ден оваа радост да трае до бесконечност … честитки и до оние кои не заборавија и мислеа дека не можеме без нив … “напиша Синани.