You are searching about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs, today we will share with you article about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs is useful to you.

A Most Pimped Cruise! – How I Learned to Love Long Lines, Open My Wallet & Get With the Program

A beállítás – Bár sok sétahajózás veteránja volt, soha nem volt „Drive Port” élményünk. A kutyán kívül mindent beledobni a terepjáróba – elkerülve a repülőterek, légitársaságok és transzferek gondjait és kényelmetlenségeit – jó ötletnek tűnt. Memphisből a logikus választás a Carnival’s Triumph volt, amely a Kelet-Karib-térségbe hajózott New Orleansból. (7 nap – július 24-31)

Beszállás – Az általunk online kinyomtatott dokumentumok szerint a beszállás 12:30 és 14:30 között volt, a hajó 16:00-kor indult. Tehát 12:20-kor beálltunk a sorba a móló melletti kirakodásra és parkolásra. Miután leparkoltunk, és kiszálltunk a terepjáróból, körülbelül 45 percig álltunk sorban – a szabadban – a 95 fokos nyár közepén New Orleans-i hőségben és páratartalomban. (Milyen logisztikai zseni gondoskodott erről a kis kínzásról?) A parkolástól a hajóra való felszállásig összesen 80 percet vett igénybe – ezalatt a hosszú sorok, sok visszakapcsolással voltak jellemzőek.

A parkolási/kirakodási ponton azt mondták nekünk, hogy igen, feltehetjük a saját csomagjainkat a fedélzetre, ha úgy tetszik. Ám közvetlenül az áldottan légkondicionált terminálépületbe való belépés előtt Klink ezredes kiemelt minket a csordából, és közölte, hogy három csomagunk túlméretezett, ezért ellenőrizni kell. Rámutatott egy kis légitársaság típusú “a kézipoggyász-be kell férni-ide kell-vagy-szúrjuk-anyádat” figyelmeztető táblára, méretvizsgáló edénnyel, amelynek térfogata éppen akkora volt, hogy elférjen benne. közepes méretű ebédlődoboz. Arra gondolok, hogy “most vannak fej feletti szemetesek a tengerjáró hajókon? Akkor miért nem helyezték el azt a táblát a kirakodási ponton?”

Szálláshelyek – Egyszer a fedélzeten az óceánra néző kabinokba irányítottak minket az első fedélzeten. A kabinok nagyon tágasak és meglehetősen kényelmesek voltak – nagyobbak, mint a legtöbb hajón -, amiről a karnevál emlékezetes. Döntésünk, hogy nem spórolunk az erkélyes kabinokkal, jogos volt. A hajó általános hangulata tágasnak tűnt.

Szobagondnokunk a perui Jorge volt – egy nagyon kedves ember, aki úgy tűnt, szívesen tesz a kedvére –, ahogy a személyzet nagy része is.

Kabinainkban jó utazási ajándékok vártak a szállodavezetőtől és a helyi üzletfejlesztési vezetőnktől, gyümölcskosarak, bor stb. Nagyra értékelték és gyorsan elfogyasztották őket.

Indulás – Délután 5 órakor észrevettük, hogy a folyosót visszahúzták, de még nem hajóztunk, a kapitány közleménye kifejtette, hogy az időjárás – Bonnie trópusi depresszió – és a folyó torkolatánál tapasztalható nagy forgalom miatt a hajózás vasárnap hajnali 3 óráig csúszik. De megnyugodtunk, hogy a hajó még időben eléri a kikötőket. És sikerült.

Étkezés – Annak ellenére, hogy hivatalosan nagy asztalt kértünk nyolc vagy több személyre, egy négyszemélyes fülkében ültünk. A fülke kényelmes és hangulatos volt, de ez így is csalódás volt számunkra – körutazunk emberekkel találkozni. A maitre ‘d bocsánatot kért, és azt mondta, hogy megpróbálja orvosolni a helyzetet, de nem tette. Érthető, hogy a legtöbb ember csak a családja és a baráti társasága számára szeretne asztalt fenntartani, különösen a nyári hónapokban, amikor gyerekekkel utazik. Az én elméletem? Valószínűleg eredetileg lefoglaltak nekünk egy nagy asztalt… aztán láttak, hogy megbotlok és lime zöld színben botorkálok felfelé a folyosón. Vámpírok szívás! tank felsővel “Harapj meg” a nyakamra tetoválva. Biztos vagyok benne, hogy akkor és ott úgy döntöttek, hogy jobb, ha elszigetelnek minket a többi vendéglőtől.

Az étel az átlagostól a nagyon-nagyon jóig terjedt. A Carnival étkezési szolgáltatásának legnagyobb fejlesztése a bemutatóban van. A fő étkező kínálata stílusos és ínyenc megjelenésű volt. Valójában azonban a legtöbb étel körülbelül fél csillaggal hiányzott ahhoz, hogy megérdemelje ezt a finomságot. Néhány kivétel: a hűtött avokádóleves, a mongol steak saláta, az új-zélandi bárányszelet és a csokoládé szufla meg kellett halni.

A halételeket, jól fűszerezve és elegánsan tálalták, következetesen szárazon és túlfőzve szolgálták fel. Arra gondolva, hogy ennek oka lehet, hogy csak fagyasztott kellékek állnak rendelkezésre, nem pedig friss, belekezdtem egy tesztbe. Amikor az Atlantis Akvárium biztonsági őre másfelé nézett, előkaptam egy ritka Triggerfish-t… visszacsempésztem a fényképezőgépem tokjába… 15 perccel vacsora előtt odaadtam a hajó szakácsának. Igen, szárazon és túlsütve tálaljuk.

Éppen amikor fel akartam adni a túlfőtt hal kérdését, megjelent egy reménysugár. Ott az ötös fedélzeten… a kaszinó sarkán… a Sushi Cart! De a finomságokat itt is a déli ízekre szabják. A csirke sült tonhal Cado tekercsek mesések voltak!

Szórakozás – A legtöbb műsort bevettük, és a legtöbb nagyon jó volt, különösen a nagy produkciók. A Carnival azon kevés hajótársaságok egyike, amelyek még mindig teljes élő zenekarokat használnak fel a felvett számok helyett ezekhez az összetett műsorokhoz. A hangminőség minden helyszínen kiváló volt. A színpadi effektusok és mechanika, mint például a hidraulikusan manipulált színpadi szakaszok és a (majdnem láthatatlan) kábelemelők, amelyek lehetővé teszik az előadók “repülését” hatékonyak voltak, és nem használták ki őket túlzottan. Az oldalvonalak minden helyszínen jók voltak. A füstgépeket, a villanódobokat és a lézervillanókat mértékkel és nem túlzásba vitték. Hát lehet, hogy a füstgép nem sokat tett hozzá a bingóhoz… a hívó új volt, és nem találta a kikapcsoló gombot.

Az Big Easy Show az egyik legjobb produkciós műsor volt, amit tengerjáró hajón láttam… és ez olyasvalakitől származik, aki 12 évig a hajókon dolgozott szórakoztatóként. Egyértelműen a túlnyomórészt New Orleans-központú közönség számára készült, és az első gondolatom az volt, hogy “ez egy olcsó felvétel – mintha a Star Spangled Bannert játszanám egy VFW-találkozón – garantált ováció.” De ahogy a műsor kibontakozott a zeneválasztáson, az előadások, a jelmezek és a speciális effektusok kiemelkedőek voltak. Nagyon élvezetes élmény.

Komikus – Todd Justice erősen kezdett, de a show felénél kezdett elveszíteni minket. Todd egyfolytában az óráját nézte – egy biztos lendületgyilkos. Nem jó ötlet, hacsak nem az aktus része. Ez nem volt.

Varázslat – Egy nagy produkció/illúzió típusú varázslat a fő bemutatóteremben kissé ismétlődő volt, és teljesen rendben volt. A Venezia Lounge-ban közeli bűvészműsort terveztek. Bár 20 perccel korábban érkeztünk, nem találtunk üres helyet. Már csak állóhely volt, és sokan a földön ültek. Ennek az előadásnak nagyobb helyszínen kell lennie. Nem maradtunk.

Szaktörvény – A hét legviccesebb műsora Asad, a színpadi hipnotizőr volt. A mélyen alámerült közönség önkénteseinek sok régi, kipróbált és igaz, de még mindig vicces javaslatot adott néhány újszerű fordulattal, mint például: “kétségbeesetten meg akarod csókolni a melletted lévő személyt, de borzasztóan rossz a lehelete”.

Asadnak nagyon eredeti zárása volt. Közvetlenül az önkéntesek elbocsátása előtt adott nekik egy utolsó javaslatot… “Semmire sem fogsz emlékezni, amit ma este a színpadon csináltál… amíg a következő alkalommal nem nézel tükörbe. Akkor hirtelen mindenre élénken emlékezni fogsz.” Természetesen a műsort követően azonnal a szadista barátok és családtagok gyanútlan önkénteseket tereltek a mellékhelyiségekbe, hogy “púderezzék be az orrukat”. Sikoltásokat lehetett hallani három fedélzetről.

Fedélzeti hangulat – A gyönyörű hajókkal, a jó ételekkel és a tetszeni vágyó személyzettel a Carnival továbbra is a könyörtelen fedélzeti árusításról és eladásösztönzésről szól – akárcsak a tömegpiaci kategóriájú tengerjáró társaságok. A kompromisszum az alacsonyabb viteldíjak.

De a karnevál néha kicsit gagyi tud lenni. Nem kell körutazási sznobnak lenni ahhoz, hogy kissé elkeseredve érezze magát, amikor már sokadik alkalommal kell végigmennie a hajón, hogy akadálymentesített lépcsőt vagy akadálymentes liftet találjon, hogy az egyik fedélzetről a másikra jusson. fotósoknak, akik újabb fél tucat Photo Op állomást állítottak fel.

Úgy tűnt, hogy ezek mindig egy nagyobb lépcső vagy főút közepén helyezkedtek el, csúcsidőben, amikor sétálni a hajón. Egy este körülbelül tizenkét ilyen berendezés volt látható, mindegyik a fulladási pontokon, és ennek megfelelően megtámasztott tömegek özönlöttek át a fedélzeti üzletekbe… ahol ezüstnyelvű eladók várakoztak!

(Biz Op – Valaki vagyont kereshet a Photographer Repellant eladásával. Lehet, hogy rápermetezhető… színtelen és szagtalan, de viselője állandóan életlennek tűnik.)

Gondoljon arra is, hogy a Key Westről való indulás előtti két órában az utasoknak átlagosan 30 percet kellett sorban állniuk, hogy visszajussanak a hajó fedélzetére… és kezdi megérteni, amit mondok.

Miért nem tud a CCL jelzést venni a Disney jó embereitől? A Disney elsajátította mind az in-your-face árusítást, mind a tömegirányítást. Karneváli vezetők, figyelsz? Fastpasst tudsz mondani?

Kikötők és parti kirándulások – ezen az útvonalon három állomás volt.

Szabadkikötő – Megvan az oka annak, hogy “szabadkikötőnek” hívják. Teljesen mentes minden tennivalótól. A strandok és a bevásárlások hosszú taxiútra vannak a hajótól, és nincs miről írni, ha odaért. A hajón maradtunk.

Nassau – Egy hiba, amelyet csak a saját halogatásunkra okolhatunk: nem vettünk elővételben jegyet a nassaui Paradise Islanden található Atlantis Aquarium & Water Parkba. Sajnos kivártunk az érkezés napjáig, és mindenhova mentünk, a Shore Excursion Desk, maga az Atlantis hotel, a többi közeli Paradise Island hotel – a történet ugyanaz volt – elkelt, elkelt, elkelt.

De elszánt lányaink nem fogadtak nemet, és engedték a taxisofőrünket, hogy tegyen meg mindent, hogy megtalálja nekünk a Water Park belépőket.

Tito volt az a férfi… egy gyorsan beszélő és (látszólag) kapcsolatban álló srác. Egy mérföld széles vigyorral, aranyfogakkal teli szájával és Toyota kisteherautójának hátsó részében egy felhajtott, mélysugárzós dobozzal, azonnali sikert aratott 18 éves fiataljaink körében. Közben tesztelem a kisteherautó ajtaját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy belülről lehet-e zárni és kinyitni.

Hogy fokozzam az idegességemet, miközben Nassau hátsó utcáin keresztül ácsorogtam Oddjob mélygarázsában, a feleségem több száz dollár készpénz körül villog – lassan kiszámolja az egészet – ott a szabadban, hogy mindenki lássa – ügyelve arra, hogy elég volt fizetnie ezekért a bootleg vízipark bérletekért, amelyeket hamarosan szerez nekünk. (Tito egyértelművé tette, hogy nem vett műanyagot.)

Eközben mindjárt pánikba esek, és arra gondolok: “Istenem, be fog húzódni egy hátsó sikátorba, ahol levetkőztetnek minket, és megfosztanak mindentől… fegyverrel… és rekedten hagynak.” (A rablást túl lehet élni… de nem voltam elég gyógyszeres ahhoz, hogy visszasétáljak a szalmapiacon… meztelenül.)

Számos titkolt telefonhívás és egy hátsó sikátorban a helyi földalatti dolgozókkal való találkozás után megvoltak a bérletek… Titónak pedig a készpénzünk. Csodával határos módon nem kapcsoltunk be csalási riasztást az Akvárium/vízipark bejáratánál.

Key West – Az ideérkezés több vásárlást, valamint olcsó vagy ingyenes internet- és mobiltelefon-kapcsolatot jelentett. Csatlakozhatsz a hajó rendszerén keresztül, de ez költséges módja a Facebook-szokásod táplálásának.

Lefoglaltuk a parasailing kirándulást, ami nagyon jó volt. Az indulási pont csak egy rövid sétára található a mólón túl a hajótól.

Tengeri napok – Élveztük a fedélzeten töltött időt, a medencéket, a vízicsúszdát és a JumboTront (óriás kültéri videó képernyő). Igen, Ágnes, a tied valóban sorba került a gyerekekkel, és lement az óriási vízicsúszdán. Izgalom volt. Főleg a hirtelen megállás az alján lévő vízvályúban. Utána három napig rendszeres voltam.

Kérdés – Ki dönti el, hogy mi legyen látható a hajó hatalmas JumboTronján? Néha szerepeltek benne karneváli reklámok, vagy olyan előkelő műsorok lejátszása, mint a Hairy Chest Contest – néha film vagy koncertvideó –, de minden reggel egy denveri helyi tévéállomásra hangolták. (Denver?) Folyton körülnéztem egy óriási távirányító után.

A gyógyfürdő – A hajóút utolsó napján a feleségem lefoglalt nekem a tökéletes átalakítást – egy hidratáló arckezelést teljes testmasszázzsal. Igaz, ettől jó hat-nyolc héttel fiatalabbnak néztem ki néhány órára. De, mint a hipnotizőr szegény áldozatai, amikor másnap reggel a tükörbe néztem… ott bámult vissza rám az ismerős, 63 éves füles fogókesztyű. én is sikoltottam.

Következtetés – Összességében egy jó hajóút volt, és örvendetes változás a tempóban. Hajóznék újra a karneválon? Igen határozottan. Legközelebb másképp csinálnék valamit? Igen, egy-két dolog. Először is ragaszkodnék ahhoz, hogy beszerezzük azt a nyolc vagy több személyes asztalt az ebédlőben – egyszerűen túl jól szórakozunk, ha hazugságokat cserélünk új emberekkel, akiket soha többé nem látunk. Másodszor, mindenképpen előre lefoglalnám a két-három legkedveltebb parti kirándulást. És végül, egy kicsit meg kell fékeznünk a fedélzeti pazarlásunkat. Ó, én is vinnék egy tokot abból a Photographer Repellantból. – LEC

Video about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs

You can see more content about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs on our youtube channel: Click Here

Question about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs

If you have any questions about I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs was compiled by me and my team from many sources. If you find the article I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs

Rate: 4-5 stars
Ratings: 1046
Views: 10908747

Search keywords I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs

I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs
way I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs
tutorial I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs
I Would Focus On A Music Short-Term And Long-Term Programs free
#Pimped #Cruise #Learned #Love #Long #Lines #Open #Wallet #amp #Program

Source: https://ezinearticles.com/?A-Most-Pimped-Cruise!—How-I-Learned-to-Love-Long-Lines,-Open-My-Wallet-and-Get-With-the-Program&id=4841575

Có thể bạn quan tâm: