You are searching about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop, today we will share with you article about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop is useful to you.

How to Become a Successful Independent Artist or Songwriter

Messze a legfontosabb készség, amellyel bármiben is sikeres akar lenni, a Hozzáállás. Egy régi kínai közmondás mondta egyszer: “A siker felé vezető út 90%-a véget ér, ha kilép a bejárati ajtón.” Sok ember kudarca az az oka, hogy szívesebben maradnak bent és nézik a tévét.

Természetesen az első lépés kívülről filozófiai lépés. Zenészként vagy dalszerzőként ideje túlnyomó részét kreatív tevékenységgel tölti. Ha úgy gondolja, hogy a sikeres művész legnehezebb része egy nagyszerű dal megírása vagy egy hangszeren való jól játszani, akkor téved.

Mindazon készségek ellenére, amelyeket ismerned és tökéletesítened kell ahhoz, hogy zenéd ragyogjon, ezek jelentéktelenné válnak a kemény munkához és más készségekhez képest, amelyeket meg kell tanulnod ahhoz, hogy sikeresen rögzítsd, értékesítsd és értékesítsd művészetedet.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a legtöbb kreatív ember más dolgokban is kiváló. A “Jack of all trade” kifejezés könnyen alkalmazható a legtöbb zenészre vagy művészre. Végtére is, az első dolog, amit a legtöbb művésznek meg kell tanulnia, az az, hogy hogyan találjon időt a művészetére, miközben otthon van, ÉS hogy lenyomja a napi munkát, hogy kifizesse a számláit! Ezért nem szokatlan olyan zenészeket találni, akik egyben fizikusok, mérnökök, informatikusok vagy tanárok is, hogy csak néhányat említsünk.

Ezeknek az embereknek a többsége megelégszik azzal, hogy a zenét hobbinak tartja, legalábbis a családalapítás során. Azonban mindannyian eljutunk életünk egy olyan szakaszába (általában, amikor a gyerekek felnőnek és elhagyták otthonukat), amikor abba akarjuk hagyni a munkát, hogy „életet éljünk”, és ehelyett a saját „kielégülésünkért” dolgozzunk.

Kevés olyan dolog van az életben, amely nagyobb elégedettséggel tölt el, mint ha csodálunk valamiért, amit alkottunk. Ha alkotásaink másokra is képesek hatni, akkor az még kifizetődőbb.

Ezt az „első lépést a bejárati ajtón kívül” akkor tesszük meg, amikor úgy döntünk, hogy megállunk a kreatív aspektustól (az ötletektől), és pozitív lépést teszünk az új készségek elsajátítása felé, vagy olyanok alkalmazása felé, akik ezt meg tudják tenni helyetted.

Soha nem volt jobb időszak az emberiség történelmében, hogy megtegye ezeket a lépéseket, akár egyedül, akár másokkal, akik segíthetnének.

–Ahol korábban fizetnie kellett a korrepetálásért, vagy könyvet kellett vásárolnia, hogy megtanulja a dalírás technikáit vagy egy hangszeren játszani, most rengeteg olyan cikket találhat az interneten (például ez!), amelyek segítenek Önnek. ingyen.

–Ahol korábban jelentős összeget kellett megtakarítanod, hogy stúdióköltségeket fizethess, és munkazenészeket bérelj egy tisztességes demófelvétel elkészítéséhez, most már minden szükséges eszközt megtalálsz az interneten, sőt még a zenészeket is, akik segítenek. Ön csekély áron vagy egyáltalán nem.

–Ahol lemezszerződést kellett aláírnia ahhoz, hogy megengedhesse magának egy producert és egy mesteri minőségű stúdiót, most megvásárolhatja saját számítógépét és néhány zenei szoftverét, és online együttműködhet egy producerrel, aki megadja a lehetőséget rádióképes felvételek készítésére.

–Ahol hatalmas reklámköltségvetésű lemezcégre volt szüksége a felvételek piacra dobásához és eladásához, most (néhány kemény munkával) piacra dobhatja és eladhatja CD-jeit az egész világnak szinte semmiért.

————————————————– ——————

A zeneipar nem szereti azokat a változásokat, amelyeket az internet hozott az üzletben. A digitális médiát bárki szabadon másolhatja PC-vel, bárhol a világon. A lemezcégeknek már nem csak a CD-kalózok miatt kell aggódniuk, akik illegális másolatokat készítenek, hogy a feketepiacon eladják; ezentúl minden PC-írástudó férfiért, nőért és gyermekért is aggódniuk kell, és saját másolatot is készíthetnek! Ez arra késztette a zeneipart, hogy a fájlmegosztók ellen folytonos harcba lépjenek (ezek során sok fogyasztó ellenségeivé válnak), ahelyett, hogy felvállalták volna az internet által számunkra nyújtott üzleti előnyöket.

A zeneipar továbbra is úgy gondolja, hogy a legtöbb lemezt a 8-16 évesek vásárolják, így továbbra is elsősorban erre a piacra törekednek. A legújabb iparági adatok más történetet mesélnek el, és a titok a “baby boomok”.

Igen… Ugyanazok az emberek, akik a 70-es években a valaha volt legnagyobb mennyiségű lemez megvásárlásával megteremtették a fenti piaci felfogást, tinédzser korukban mára felnőttek! A legnagyobb korosztály, aki MA vásárol CD-t, a lakosság 26%-a 45 év feletti. Nem csak ez, de továbbra is ugyanazokat a zenéket szeretik, mint akkor. Így nincs szükség arra, hogy a művészetet úgy változtasd meg, hogy megfeleljen a mai tinibopper piacnak, ha nem vagy hajlandó erre.

Most, hogy ismerjük a titkot, azt is tudjuk, hogy a következő nagy dolog a zenében nem a hip-hop, a techno vagy az R’n’B egy másik formája lesz; de visszatérés az igazi zenéhez, mint amilyen a 60-as és 70-es években történt. Azonban modern eszközökkel készítjük el otthoni számítógépes DAW (Digital Audio Workstation) rendszeren, nem pedig egy több millió fontos stúdiókomplexumban!

Tehát, miközben a zeneipar még mindig tétovázik, és megpróbálja elkerülni az új digitális korszakot az elavult üzleti modellek, a CD-k formájában megjelenő hardverek és a még mindig csak korlátozott területeket lefedő piacok javára; most már megelőzhetjük őket egy egyenlőbb versenyfeltételek felé, megtalálhatjuk saját piacainkat, és egy egyszerű weboldal segítségével értékesíthetünk az egész világnak!

Könnyen hangzik, nem? … Nos, ez az első akadály, amellyel szembe kell néznie. Sok zenész azt hiszi, hogy ez könnyű, hogy már milliók csinálják! Tehát a sikerhez, mint minden más vállalkozáshoz, megfelelő üzleti tervre lesz szüksége.

KÖVETKEZTETÉS

A sikeres független zenészhez vezető út az ATTITUDE-val kezdődik.

Elegendő időt kell találnod az időbeosztásodban, hogy eldobd a gitárt és a pontokat, és kreatív energiáidat egy megfelelő ÜZLETI TERV kidolgozására fordítsd. Ez azt jelenti, hogy hátrál egy lépést, és Joe Public fülén keresztül hallgatod a zenédet. Ki kell találnod egy cégnevet, logót és rövid szlogent, amely magában foglalja azt, hogy mi vagy, és mit akar mondani a zenéd az embereknek.

Regisztrálja vállalkozása “nevét” úgy, hogy a lehető leghamarabb vásárol egy Önnek megfelelő domain nevet.

Az ingyenes MP3-oldalak és ingyenes domainek oldalai nem adnak professzionális képet. KELL rendelkeznie saját webhelyével, vagy legalább valamivel, amely egyedi megjelenést és saját funkciókat kínál. Ha azt szeretné, hogy az emberek egyedinek és különlegesnek találják a zenéjét, akkor szüksége van egy egyedi és különleges képre is. Ez vonatkozik az e-mail címedre is. Az igazi üzletemberek nem használják Hotmail-, AOL- vagy Yahoo-címüket hivatalos kommunikációra.

Győződjön meg arról, hogy minden papírja rendben van.

Ha azt tervezi, hogy a művészetéből szeretne megélni, be kell jelentkeznie vállalkozásként vagy egyéni vállalkozóként. Gondoskodnia kell arról, hogy adója és bevétele el legyen számolva, így előfordulhat, hogy vásárolnia kell magának egy könyvelési csomagot, vagy megtanulnia kell az Excel táblázatok használatát, vagy könyvelőt kell alkalmaznia. Sokat tanulhatunk arról is, hogyan működnek a szerzői jogi rendszerek, és úgy érzi-e, hogy saját kiadót, lemezkiadót kell alapítania, vagy be kell-e jegyeznie szerzői jogait egy ügynökségnél. Ennek nagy része az Ön országának törvényeitől függ. Alternatív megoldásként aláírhat egy nem kizárólagos szerződést egy kis független kiadóval vagy kiadóval, hogy az összes zenével kapcsolatos papírmunkát elvégezze helyetted.

Időt kell szánnia néhány alapvető webtervezési készség fejlesztésére, kész sablonokat kell vásárolnia, vagy alkalmaznia kell valakit, aki megtervez egy webhelyet az Ön számára.

Győződjön meg arról, hogy logója és színséma gördülékenyen jelenik meg a webhelyen, az írószeren, a CD-grafikán és minden más kommunikációs eszközön, például e-mailen. Győződjön meg arról, hogy webhelye tartalmaz valamilyen levelezőlista összeállításának módját, például egy válaszűrlapot vagy egy „kettős feliratkozási” űrlapot.

Tervezz meg marketing stratégiát.

A marketing lényege, hogy megtalálja a megfelelő piacot a terméke számára. Ez magában foglalhat bizonyos mennyiségű fogyasztói kutatást. Ez drága lehet, ezért használja az internetet, amennyire csak lehetséges, hogy olyan embercsoportokat találjon, akik szeretik az Önéhez hasonló zenét. Próbálj meg más dolgokat is megtudni ezekről az emberekről, hogy tisztább képet kaphass arról, hogy kit érdekelne a zenéd.

Tervezz meg egy promóciós stratégiát.

Gyűjtsd össze a magazinok, helyi újságok, TV- és rádióállomások névjegyzékét. Tervezz meg egy 8 hetes promóciós stratégiát a CD megjelenéséig. Használjon bármilyen sajtót vagy airplay-t hírként a webhelyén. Ha van némi pénze a befektetésre, tervezzen meg koncertdátumokat a helyi helyszíneken a megjelenési dátumokhoz közeli időpontokra. Tervezzen plakát- vagy képeslapkampányt. Lépjen kapcsolatba a helyi jótékonysági szervezetekkel, kórházakkal, iskolákkal és üzletekkel, valójában bárkivel, aki készen áll arra, hogy nyilvános helyen lejátssza CD-jét. Ha azt szeretné, hogy a helyi lemezboltok beszerezzék a CD-t, akkor vonalkódokra és pultmegjelenítő dobozokra is szüksége lesz. Használja a webhelyéről összegyűjtött levelezőlistát, hogy rendszeres hírlevéllel népszerűsítsen bármilyen hírt rajongói számára. Kínáljon ingyenes jegyeket koncertekre, vagy rendezzen versenyeket ingyenes CD-kért. Használja rajongóit extra eszközként promóciós kampányai lendületének növeléséhez.

Ne add el magad.

Győződjön meg arról, hogy minden zene, amelyet promóciós MP3-ként szeretne ajándékozni, valamilyen módon különbözik az Ön által értékesített zenétől. EG Ez vagy egy korai un-mastered mix (demó), vagy egy másik mix lesz, vagy egy dal, amit soha nem fogsz eladásra kiadni. Ellenkező esetben győződjön meg arról, hogy a lemezeiről készített összes minta vagy rövid klip, vagy alacsony minőségű mono minta. A kiadványaidra beállított ár soha nem lehet túlságosan a nagyobb lemeztársaságok kiadásainál alacsonyabb. Az Ön ára megmondja ügyfelének, hogy az üzlet melyik „szakaszában” van. Túl olcsón árazza magát, és nagyobb valószínűséggel veszít el vásárlókat, mert automatikusan azt fogják feltételezni, hogy “amatőr” vagy.

Tedd magad és CD-d könnyen elérhetővé rajongóid számára.

Mindig azonnal válaszoljon minden e-mailre. Naponta legalább egyszer ellenőrizze e-mailjeit, és azonnal válaszoljon minden új megkeresésre. A legtöbb ember átlagosan 12-24 órát vár az e-mailben történő válaszadásra. Ne SPAM. Ügyeljen arra, hogy csak azoknak küldjön tömeges e-maileket, akik feliratkoztak a levelezőlistájára, és ha valaki le szeretne iratkozni, azonnal törölje azokat (ne néhány héttel és 10 elégedetlen e-maillel később!). A vállalkozásokkal való kapcsolatfelvételhez egyénileg és személyesen kell írnia mindegyiküknek. Mindig használjon üzleti “aláírást” művészi vagy cégnevével, szlogenjével, webhelyének címével és esetleg telefonszámával minden elküldött e-mailben. Ha kiadott egy CD-t, feltétlenül adja hozzá a linket is! Ha a CD-ket professzionálisan sokszorosították, és vonalkóddal is ellátták, akkor az internetes áruházakban (például iTunes, Amazon és CDbaby) történő értékesítéstől a nagy utcai boltokig is terjeszkedhet. A saját webhelyéről is értékesítenie kell őket, vagy legalább linkeket kell adnia azokra az üzletekre, ahol elérhetők.

Soha ne hagyja abba a “hálózatot”

Névjegykártyáit mindig vigye magával. Minden beszélgetési lehetőségnél, ha valaki véletlenül zenét vagy koncertet emleget, mindenképpen független előadóként hirdesse magát. Ha modern mobiltelefonja vagy MP3 lejátszója van, győződjön meg róla, hogy a legújabb CD-je van rajta! Soha nem tudhatod, kivel találkozol a szupermarketben. Az első dolog, amit valaki feltesz, amikor megemlíti, hogy felvevő művész vagy: “Milyen zenét játszol?” Ha nálad van az MP3 lejátszód, akkor még válaszolnod sem kell! (Ez mindig nehéz kérdés egy művész számára). Csak eljátszhatod nekik! Arra is ügyeljen, hogy minden alkalommal meglátogassa a zenével kapcsolatos hírcsoportokat, fórumokat, hirdetőtáblákat, MP3 oldalakat, chatszobákat stb.

Végül a “hét promóciós tippem”

Ismerkedjen meg az összes P2P fájlmegosztó rendszerrel, amelyet a zeneipar annyira utál. Használhatja őket előnyére. Készítsen reklámokat vagy lo-fi-mintákat zenéiből vagy CD-jéből, és címkézze fel őket így…

John_Mckeon_Friends_SoundsLike_Simon_&_Garfunkel.mp3

Készítsen másolatokat minden olyan jól ismert előadó címkéjével, amelyre úgy gondolja, hogy hangzik, és őrizze meg az összes fájlt a megosztott mappájában. Ezután, amikor bejelentkezik a szolgáltatásba, és valaki ezeknek a jól ismert előadóknak a zenéjét keresi, az Ön zenéje felkerül a találati listára!

————————————————– ——————-

Video about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop

You can see more content about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop on our youtube channel: Click Here

Question about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop

If you have any questions about Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop

Rate: 4-5 stars
Ratings: 9404
Views: 66068750

Search keywords Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop

Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop
way Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop
tutorial Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop
Identify The Musical Feathures That Characterize Early Old-School Hip Hop free
#Successful #Independent #Artist #Songwriter

Source: https://ezinearticles.com/?How-to-Become-a-Successful-Independent-Artist-or-Songwriter&id=220633

Có thể bạn quan tâm: