You are searching about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does, today we will share with you article about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does is useful to you.

How to Plan the Perfect Open House

Fordított már időt és energiát egy Nyitott Ház megtervezésére, csak azért, hogy ötnél kevesebben vegyenek részt? Előfordult már, hogy rengeteg ember jelent meg a Nyitott Házon, és nem tudtak közülük egyet sem eladásra vagy jövőbeli ügyfélre váltani? Nem biztos abban, hogy miért bukott el az Open House?

A Nyitott Házak most fontosabbak az ingatlanügynökök számára, mint valaha. Az Ingatlanközvetítők Lakásvásárlók és Eladók Országos Szövetségének 2015-ös jelentése szerint a lakásvásárlók 48%-a a Nyitott Házat jelölte meg információik fontos forrásaként. Ennek okai nyilvánvalóak, sokak számára ez az első alkalom, hogy személyesen érzik, látják és érezhetik otthonukat. Ez egy módja annak, hogy megtudja, mások mit gondolnak a házról, ami erőteljes lökést jelent egy adott otthonról alkotott felfogásában.

Cindy Bishop vagyok a Cindy Bishop Világszerte. Büszke vagyok nemcsak arra, hogy sikeres ingatlanügynök vagyok több mint 28 éves tapasztalattal, hanem hozzáértő és segítőkész tréner és coach is vagyok. Elkötelezett vagyok az iránt, hogy mindenkit sikerre vigyek, aki kapcsolatba kerül velem, és összeállítottam nektek az alábbi nyílt ház tippjeit, mind saját tapasztalataim, mind pedig barátaim tanító és coachingja alapján. Használja őket a siker érdekében, és forduljon hozzám, ha bármilyen kérdése van!

Íme a legjobb módja annak, hogy a Nyitott Házat tökéletessé tegye:

1. Válasszon egy egyedi ingatlant, amelyet könnyű megtalálni.

Gyakran nincs befolyásunk arra, hogy melyik ingatlant mutassuk meg, de amikor ki tudunk választani egy házat, ahol Nyitott Házi rendezvénynek adunk otthont, olyan ingatlanokat kell keresnünk, amelyek a következők:

* Közvetlen útvonal hozzájuk, nagyon kevés kanyarral. Az utcanevek egyszerűek, és az utcatáblák láthatók.

* Jól karbantartott, kívülről és belülről egyaránt tetszetős tulajdonságok.

* Egy otthon valamiféle “beszélgetésindítóval”. Egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, és nem csak négy fal. Lehet benne végtelenített medence, gardrób vagy újonnan átalakított konyha.

* A jelzéseknek nagyobbnak kell lenniük, mint az élet. A rendezvény napján kell valami, hogy a táblák még jobban kitűnjenek. Gyakran használnak léggömböket, de kipróbálhatja a szalagokat vagy a szélkereket is. Légy kreatív, próbálj valami professzionálisat találni, de ez felkelti a fényt és az emberek figyelmét.

2. Rendezze meg a Nyitott Ház rendezvényét a megfelelő időben.

* Ne legyen az esemény sötétedés után. Tervezze meg rendezvényét, hogy naplementekor érjen véget.

* Fontolja meg egy külön nyílt ház előzetesét, csak a szomszédok számára. Aztán később egy nyilvános típusú rendezvény. A szomszédok szeretik ezt az előzetes esemény-koncepciót, mert különleges érzést kelt bennük, és szeretnek javasolni, hogy ki lakjon a szomszédságukban. Azt is lehetővé teszi számukra, hogy a közelben keresett barátokra és családtagokra gondoljanak, és az Ön értékesítési csapatának részévé válnak, valamint a tényleges nyitott napok hirdetőivé.

* Ha csak a szomszédok számára rendez rendezvényt, vegye elő a kamerát, és készítsen interjút, és rögzítse őket a környékről beszélve. Ezt hozzáadhatja webhelyéhez vagy közösségi médiájához, vagy ismétlési ciklusban tarthatja a Nyitott Házat. Képzeld el például, milyen hatásos, ha egy körzetben élő édesanya feljegyzett beszámolója van a tankerületről?

* Ne válasszon olyan dátumot és időpontot, amikor az emberek nem elérhetők, például az emberek többsége hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 óra között dolgozik, és előfordulhat, hogy szerdán délután 3 órakor nem szabad. Ráadásul az emberek általában nincsenek szabadon az ünnepi hétvégéken.

3. Tedd az Open House rendezvényed megfelelő hangulatúvá, és minél izgalmasabb, annál jobb!

* Szórakoztató zene is lehetséges, de ügyeljen arra, hogy ne zavarja el, és kerüljön bizonyos műfajokat vagy nyelvezeteket, amelyek sértőek lehetnek. A zenét úgy tekinthetjük, mint a zajok vagy a házban előforduló mechanikai hibák elfedésének módját. Győződjön meg róla, hogy érzékeny a zene észlelésére.

* A snackek kötelezőek! Próbálja ki a bort és a sajtot, vagy a sört és a szárnyakat. Az ételek legfontosabb része az, hogy meg kell egyeznie azzal, hogy milyen környéken tartózkodik. A sült csirke és a hamburger valószínűleg nem illik egy millió dolláros vásárláshoz, de a pezsgő és a kaviár valószínűleg nem megfelelő az első idő lakásvásárló helyzete sem. Csak egy szó az óvatosságra; ha azonban alkoholt szolgál fel, legyen nagyon óvatos, hogy kit szolgál fel. Még az is lehet, hogy valakit a csapatába szeretne kérni, hogy segítsen ebben. Az utolsó dolog, amire szüksége van, az az, hogy valaki igyon a nyitott napon kiskorúként, vagy valaki, aki ittasan elhajt, és balesetet szenved. Ha megfelelő környezetben van, a kényelmes ételek fogyasztása különösen kedves, és sok látogató otthonosabban érzi magát. Óvatosan kerülje el a rossz szagú vagy szagú ételeket, mert nem szeretné, hogy az otthonnak tulajdonítsák.

* Fontolja meg, hogy hagyjon egy kézzel írott táblát a „Segíts magadon” és az összetevők listáját, hogy a látogatók úgy érezzék, félelem nélkül elfogyaszthatják a kapott harapnivalókat.

* Fontolja meg, hogy az év különböző időszakaiban készítsen diavetítést vagy interaktív fotótáblát az otthonról. Érdemes lehet bemutatni otthonát a nyári hónapokban, például, ha éppen január van, és a kert és a medence befagyott.

* Fontolja meg egy asztal, íróasztal vagy állomás készítését a helyi iskolai információkkal, a környék információival stb. Minél több forrást tud biztosítani, annál jobb. Azt akarja, hogy a vendég megálljon ezen az állomáson, és töltse fel a forrásokat, és tegyen fel minél több kérdést.

* Ügyeljen arra, hogy minden egyes látogatót bevonjon, hogy érdeklődjön, és tovább akarjon maradni.

4. Ne csak hirdessétek a Nyitott Házat, hanem keltsétek is körülötte a nyüzsgést.

* Hozzon létre egy eseményt a közösségi médiában, és ossza meg barátaival és ügyfeleivel, valamint mindenkivel az e-mail listáin. A Facebook-hirdetések elképesztő erőforrássá váltak, amellyel rengeteg olyan embert érhet el a környéken, akik egyébként nem lennének a hálózatában. És hihetetlenül költséghatékony, ahhoz képest, amit csinál. A Facebook-hirdetést úgy kell szűrni, hogy csak a célzott irányítószámokban szereplő személyek szerepeljenek. Ezenkívül visszavonhatja vagy kizárhatja azokat az embereket, akik más ingatlanközvetítőknek vagy versengő brókercégeknek dolgoznak.

* Szórólap környező vállalkozások és iskolák a területen a lista. Kopogtass be minél több ajtón.

* Látogassa meg a szomszédok otthonát kedves hírlevelekkel vagy meghívókkal. Minél szebb a meghívás, annál nagyobb az esélye annak, hogy beugranak, hogy megnézzék, miről szól a felhajtás. Egyes ügynökök még esküvői stílusú meghívók használatát is javasolják.

* Ne csak egy csatornán hirdessen. Kipróbálhatja a Facebook-eseményeket, a Twittert, a saját webhelyét, az e-mail listát, a hírlevelet, a NextDoor.com-ot és még a Craigslist-et is. Csak győződjön meg arról, hogy betartja az összes megfelelő hirdetési és marketingtörvényt a közvetítői és az állami törvények szerint.

5. Logisztika, Logisztika, Logisztika

* Győződjön meg róla, hogy minden rendben van, hogy a legjobban nézzen ki, és a ház a legjobban nézzen ki. legyen tiszta, az izzók legyenek újak, a por menjen el, működjenek a légfrissítők, szabályozzák a klímát. Még arról is hallottam, hogy bizonyos ügynökök a nagy esemény előtt sütiket sütöttek, hogy a ház otthonosabb legyen és illatos legyen.

* Fontolja meg a rendetlenség eltávolítását, amely megnehezíti az otthoni navigációt. Eltávolíthatja vagy elrejtheti a sértő alkotásokat, vagy bármit, ami kényelmetlenül érezheti magát. De légy óvatos – ügyeljen arra, hogy a háztulajdonos ne csak úgy dobja be a rendetlenséget a szekrényekbe vagy a szekrényekbe! Manapság az emberek egyre többet törődnek a tárolással, és ha úgy tűnik, hogy a szekrények és szekrények a varrásban hemzsegnek a szeméttől, akkor automatikusan azt feltételezik, hogy a házban nincs elegendő tárhely.

* Használja a természetes fényt előnyére. Győződjön meg arról, hogy minden ablakkezelés nyitva van, és minden függöny be van húzva. Minden villanykapcsolót be kell kapcsolni, függetlenül attól, hogy hol vannak. Nem akarja, hogy valaki féljen bemenni a pincébe, vagy azt gondolja, hogy nem léphet be a garázsba.

* Győződjön meg arról, hogy a ház tulajdonosa nincs jelen. Az utolsó dolog, amire szükséged van, az az, hogy érzelmi összeomlásban szenvednek, mert emlékezetsávba mennek, vagy helytelenül válaszolnak egy kérdésre. Az emberek akkor is kényelmetlenül érzik magukat, ha felszabadítják a barangolást, amikor az ingatlan tulajdonosa átnéz a vállukon.

* Ezzel együtt az otthonban hagyott értékeket biztonságba kell helyezni. Legalább tudnod kell, mik ezek és hol, és leltárt kell készítened róluk. Nyomatékosan azt tanácsolom, hogy ragaszkodjon ahhoz, hogy a ház tulajdonosa vigye ki őket az ingatlanból a nyílt nap előtt, így nem vállal felelősséget kár vagy lopás esetén.

* Használd a csapatodat. Ha egyedül tartózkodik a Nyitott Házon, túl vékony lehet. Ha egy percre távozik, hogy megnézze, nem esett-e le egy tábla a sarkon, akkor hiányozhat valaki, aki beugrik, és nem talál ott senkit. Hagyjon egy embert a jelzések és a vendégkönyv számára, egy személy az ételek és italok részleteit illetően, és így szabadon beszélhet a vendégekkel, és kapcsolatba léphet velük.

* Legyen kéznél egy kölcsönügynök vagy hitelező, hogy megválaszolja a lakásvásárlónak a folyamattal kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseit.

* Győződjön meg arról, hogy rendelkezik a szükséges papírokkal. Kinyomtathatja az MLS másolatát, de erősen javasolt, hogy készítsen egy füzetet, szórólapot vagy valami személyre szabottabb dolgot az ingatlanra és saját maga számára.

* Győződjön meg arról, hogy ismeri a környéket, és végezte el a környék értékeinek összehasonlítását. Elveszítheti a hitelességét, ha valaki feltesz egy kérdést, és nem ismeri ezt a területet, és biztos vagyok benne, hogy inkább profinak nézne ki!

6. Használja a Personal Touch-ot

* Nem elég, ha minden látogató bejelentkezik. Minden személlyel részletes feljegyzéseket kell készítenie a beszélgetésről. Ha nem emlékszik erre, egy hasznos javaslat az, hogy rejtse el a notebookot vagy táblagépet a konyhai fiókba, és jegyezze fel a nap múlásával.

* Minden látogatóról emlékeznie kell egy dologra, és fel kell hoznia valamikor az otthoni körút során. – Jerry, nem lenne ez egy csodálatos hely a golfütők tárolására?

* Ne próbáljon eladni senkit. Eljönnek Önhöz, és kérik a szükséges információkat, amikor szükségük van rá. Ez a kapcsolatok kialakításának ideje. Az egyetlen cél az, hogy ezt az otthont (és magát) emlékezetessé tegye.

7. Nyomon követés

* Vegye fel az összes látogatót az e-mail listára, valamint a hírlevéllistára. Az AM Open House egy nagyszerű alkalmazás és forrás, amellyel megbizonyosodhat arról, hogy a feladatot teljesíti.

* Azoknak a látogatóknak, akiket komolyan érdekelt az otthon vagy Ön, kézírásos képeslapokat kell kiküldeni, megköszönve, hogy eljöttek, és biztatják vállalkozásukat a jövőben. Vegye elő azt a praktikus jegyzetfüzetet, amelyet elrejtett, és készítsen személyes jegyzeteket minden kártyára. Valószínűbb, hogy megtartják, minél személyesebb. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy minden kártyán fel van tüntetve elérhetőségei.

* Egyes ügynökök még videókat is küldenek. Továbbíthatja a Facebook élő videóját a nyílt napról, vagy elküldheti a YouTube-videót a listáról. Akár egy üdvözlőkártya-videót is küldhetsz, hogy különleges módon kimondhasd: “Köszönöm, hogy részt vettél!” A BombBomb nagyszerű forrás az ilyen típusú videókhoz.

* A szöveges üzenet csodálatos módja az emberekkel való kapcsolatfelvételnek, és 95%-os nyitottsági aránya van. Ez kevésbé invazív, mint egy telefonhívás, amelyet az emberek elkerülhetnek, ha nem ismernek egy adott hívót. Küldjön egy nagyon konkrét szöveges üzenetet köszönettel, az ingatlan címével és további információkkal az ingatlanról, vagy egy linket további információkért.

* A nyomon követés küldése a tárgyfejléccel kezdődően: “Elfelejtettem megmondani…” – Ezután rámutathat egy olyan jellemzőre, amelyről elhanyagolta, hogy elmondja nekik az aktuális ingatlanon, vagy akár más tulajdonságokat is, amelyek lehet, hogy felsoroltad, ha ez alulmaradt számukra.

Természetesen az Open House legjobb forrása egy coach, aki egyedi stratégiákat tud javasolni az Ön közösségének és ügyfélkörének. Ez nem csak hatékonyabb, de az edzőnek követnie kell Önt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden zökkenőmentesen ment, és minden egyes lépést megkérdőjelezhet, ha nem.

Cindy Bishop a Cindy Bishop Worldwide ügyvezető igazgatója, egy ingatlanoktatási vállalat, amely az ingatlanközösség számára az üzletfejlesztési és növekedési tréningekre szakosodott. Cindy aktív edző, aki ingatlanügynöki üzletfejlesztésre szakosodott.

Video about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does

You can see more content about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does on our youtube channel: Click Here

Question about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does

If you have any questions about I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does was compiled by me and my team from many sources. If you find the article I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2360
Views: 57028854

Search keywords I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does

I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does
way I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does
tutorial I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does
I Want Someone That Makes Me Feel.The Way Music Does free
#Plan #Perfect #Open #House

Source: https://ezinearticles.com/?How-to-Plan-the-Perfect-Open-House&id=9724725

Có thể bạn quan tâm: